1. Dankpunt! We hebben iemand gevonden die de verspreiding van deze berichten op zich neemt! Voortaan dus weer wekelijks!

Vanaf deze week komen ze weer iedere week, per mail, whatsapp of via de blog op de website. Onze gebedsoproepen. We zijn dankbaar dat we met meer dan 1100 bidders God mogen zoeken voor onszelf, onze geliefden, onze straat, buurt, land en de wereld.

Samen in eenheid voor de Troon van Genade. Wetend dat we een God dienen die ons altijd hoort!

2. We bidden voor ‘mondige’ Geestvervulde mensen op strategische plaatsen.

Daniël was het hoofd van een invloedrijke maar zeer occult staatsinstituut. (Daniël 5:11) we bidden dat God ook in deze tijd mannen en vrouwen, die leven vanuit een connectie met God, strategische plaatsen en posities zullen innemen. We bidden dat religieuze en remmende geesten daarop geen invloed zullen hebben.

Juist nu de wereld in een transitie is, is het van immens belang dat de juiste mensen opstaan en hun positie innemen.

3. We bidden dat de gemeente van God, het Lichaam van Christus, haar positie zal innemen om mensen voor te gaan en richting te geven in een nieuwe tijd die aanbreekt.

Terwijl de wereld zoekt naar visie voor een ‘nieuw normaal’ of ‘build back better’ mogen wij weten dat het ‘perfecte normaal’ alleen zichtbaar zal worden waar het Koninkrijk van God zichtbaat wordt, dat is waar Gods wil gedaan zal worden op aarde zoals in de hemel. Laat dat ons dagelijks gebed zijn; dat Uw wil worden gedaan op aarde zoals in de hemel.

4. We bidden voor relaties die onder druk staan door maatschappelijke meningsverschillen.

Door allerlei discussie en onrust heen probeert de vijand relaties kapot te maken en loefde te verkillen. Hij is dé uiteendrijver. Of het nou gaat om vaccin of coronamaatregelen, als er ergens maar een deur op een kier staat, dan zal hij er alles aan doen om zijn vernietigende verdeeldheid in te brengen. Besef dat eenheid niet is dat je hetzelfde vind en doet. Lees eens deze column van mijn hand van deze week;
https://cip.nl/cip+/85037-vaccinatie-paulus-en-een-broodje-kebab/HBkLUVANASlwPRkeQBlMdRYRFw

Proclamatie van deze week:
Onze God regeert! Zelfs al lijken de golven te hoog, de storm onbedwingbaar en de boot te zinken. De golven en de storm kennen de Koning en zullen gehoorzamen aan zijn Naam!

Gerelateerde berichten

Menu