Ik zal je redding zijn!
Dit zijn de woorden waar Psalm 91 mee eindigt. Wij dienen een God die onze gebeden verhoord. Hebben jullie ook zo genoten van de regen? Soms waren de buien wel heftig, maar wat zijn de akkers opgeknapt. Na een periode van droogte is het geweldig als God ons gebed verhoort en regen geeft in overvloed. De natuur zingt het uit van vreugde, geweldig!
Oké we zitten in een crisis. De gevolgen van de maatregelen rondom de uitbraak van corona worden schrijnend zichtbaar; wetgeving die ons meer en meer in onze vrijheid beperkt, de landbouw die met verregaande sanering wordt geconfronteerd, onzekerheid over de toekomst voor de bouwsector, onwerkbare situatie in de horeca en openbaar vervoer enz. enz. De controle van uit de overheden dreigt steeds groter te worden.
Psalm 91 schetst in vers 5 en 6 ook een aantal ernstige situaties, Maar God zegt: Ik zal bevrijden wie mij liefhebben en beschermen wie Mijn naam vertrouwd is. Roep je Mij aan? Ik zal antwoorden!

Laten we komende week bovenstaande zorgen bij God brengen, Psalm 91 proclameren over onze levens en ons land. Laten we vooral niet vergeten Hem te danken voor wie Hij is. Hij is trouw in alles wat Hij doet en Hij stelt ons nooit teleur. Laten we God danken dat we in deze bijzondere tijd mogen leven. Ja het is spannend, maar we dienen een God die wonderen doet.
Gezegende week en geniet van het samenzijn met Hem.

Gerelateerde berichten

Menu