Lieve bidders,

Door omstandigheden zijn de gebedspunten iets later, maar ook deze week mogen we weer samen aan de slag.

Biddag,

Hoe goed is het om God te zoeken!

De bijbel zegt in Matt. 7:7 “Bid en u zal gegeven worden; zoek en u zult vinden; klopt en er zal voor u opengedaan worden.”
Wat een mooie tekst om vandaag, biddag, mee te beginnen, biddag voor gewas en arbeid, dat klinkt misschien voor velen als iets uit de vorige eeuw.
Maar het is zo goed om een moment apart te zetten en God te danken en te vragen om ons te zegenen met “dagelijks brood”.
Hij is immers de Schepper van hemel en aarde en de Here laat alles groeien.
In de landbouw zijn op dit moment grote zorgen, i.v.m. de vele regen, akkers staan blank en mestkelders puilen uit omdat de landerijen te nat zijn.
Laten we dit moment speciaal stil staan bij de nieuwe oogst en onze Vader in de hemel vragen of het voorjaar met zonneschijn mag beginnen.
We willen ook bidden voor ondernemingen en voor ondernemers. Zeker ook nu het spannend is en het coronavirus ons land ook heeft bereikt en daar met veel angst op wordt gereageerd.
We bidden voor rust, wijsheid en kracht in het bijzonder voor ondernemers. Wat geweldig dat God trouw is in deze dingen en elke dag voorziet.
De Here zal u voortdurend leiden, Hij zal uw ziel in dorre streken verzadigen, uw beenderen kracht geven; u zult zijn als een bevloeide tuin, als een bron waarvan het water nooit ontbreekt.
Jesaja 58: 11

Vasten,
Is het u gelukt om mee te doen om te vasten? Geweldig krachtig om een periode van 40 dagen iets te laten staan of iets na te laten, wij willen iedereen bemoedigen die in wat voor vorm dan ook mee doet.
Toen de Here Jezus 40 dagen had gevast en uit de woestijn kwam, gebeurde er vele wonderen. Lees maar eens vanaf Lukas 4 hoe het ene wonder het andere opvolgt.
Als wij gaan bidden en vasten en onszelf vernederen voor Zijn grootheid, dan banen we een weg voor God om grote wonderen te doen door ons heen en zo de wereld te veranderen.

Heel veel zegen en gebedsvreugde!
En voor hen die vasten ook veel volharding toegebeden.

Lieve groet,

Albert van der Heide
Peter de Hoop

Gerelateerde berichten

Menu