Deze week bidden we vanuit Jesaja 43.   

  1. We verwachten bescherming: In Jesaja 43:1-3a belooft God dat Hij ons zal beschermen, zelfs als we door het water of door het vuur gaan. 
  1. We verwachten Zijn aanwezigheid: Jesaja 43:2b-3a leert ons dat we mogen bidden om Zijn aanwezigheid in ons leven, zodat we ons nooit alleen voelen. 
  1. We verwachten vergeving: In Jesaja 43:25 is de belofte van God dat Hij onze zonden zal vergeven en zelfs onze ongerechtigheden niet zal herinneren. 
  1. We verwachten verandering: Jesaja 43:18-19 moedigt ons aan om niet te blijven hangen in het verleden, maar om ons te richten op wat God in ons leven wil doen. 
  1. We verwachten vrijmoedigheid om te getuigen: In Jesaja 43:10-12 spoort God ons aan om Zijn getuige te zijn. We kunnen bidden dat Hij ons de kracht en de vrijmoedigheid geeft om te getuigen van Zijn liefde en goedheid voor anderen. 
  1. We verwachten vreugde: Jesaja 43:16-21 belooft dat God rivieren in de woestijn zal laten stromen. We bidden om vreugde en hoop in ons leven, wetende dat God altijd in staat is om nieuwe dingen te doen. 

Gerelateerde berichten

Menu