We willen je deze week vragen om te bidden voor de onrust en spanning die er is in veel gezinnen door de hoge inflatie en de daardoor toegenomen kosten voor het dagelijks leven. We bidden dat het mensen ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ brengt en ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜Ž๐˜ฐ๐˜ฅ brengt die ๐‘ฝ๐’๐’๐’“๐’›๐’Š๐’†๐’๐’†๐’“ is.

We willen je ook vragen om te bidden voor de media. Dat in 2023 de media erop gericht zal zijn om mensen ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต te ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. Dat ze nieuws en informatie zullen brengen waar ons land mee wordt opgebouwd en waarin diverse meningen een plaats krijgen.

We bidden voor de generatie die nu opgroeit, dat de oorlog die er woedt over identiteit en cultuur en niet zal verwarren maar dat ze zullen opstaan als een Samuel of Joas.

๐—š๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐—ฝ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป
– Bid mee voor spanning in gezinnen door de oplopende financiรซle druk.
– Bid mee voor de media, dat ze nieuws vanuit dรฉ Bron zullen brengen.
– Bid mee dat er een generatie opstaat die God zoekt als antwoord op hun problemen.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—น๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€
โ€˜Maar mijn God zal u, overeenkomstig Zijn rijkdom, voorzien van alles wat u nodig hebt, in heerlijkheid, door Christus Jezus.โ€™
โ€ญโ€ญ(Filippenzenโ€ฌ โ€ญ4โ€ฌ:โ€ญ19โ€ฌ โ€ญHSVโ€ฌโ€ฌ)

โ€˜Bedenk de dingen die boven zijn en niet die op de aarde zijn, want u bent gestorven en uw leven is met Christus verborgen in God.โ€™
(โ€ญโ€ญKolossenzenโ€ฌ โ€ญ3โ€ฌ:โ€ญ2โ€ฌ-โ€ญ3โ€ฌ โ€ญHSV)

Gerelateerde berichten

Menu