Lieve bidders,

Voor deze week hebben we de volgende drie gebedspunten. In de wetenschap dat als wij hem aanroepen, Hij ons zal antwoorden en uitredden. (Jeremia 33:3)

We gaan bidden voor een dieper besef van de waarde van het leven.
We ontvingen een gebedsoproep van het gebedsnetwerk “24-7Gebed” die we graag aan jullie doorgeven. Een samenvatting van hun oproep: “Zullen we landelijk met elkaar op de bres gaan staan voor de ontwikkelingen rond ‘Voltooid Leven’. D66 heeft aangekondigd begin maart met een wetsvoorstel te komen om mensen die dood willen, daarbij te faciliteren. Zo’n wet zou betekenen dat we mensen die hulp (en vooral Jezus) nodig hebben, de dood aanbieden als legale oplossing. *We bidden dat het wetsvoorstel ‘Voltooid Leven’ er NIET zal komen.*

We gaan bidden voor ontmoetingen met Jezus in schijnbaar uitzichtloze situaties.
Daarnaast bidden we voor de mensen die geen hoop meer zien voor hun problemen. Uit onderzoek blijkt dat verschillende problemen (financieel, sociaal, mentaal, levensinvulling, stress en een opeenstapeling van lichte fysieke kwalen) maken dat mensen geen andere uitweg meer zien.

We gaan bidden voor de voorgenomen acties van de boeren!
Er is een groep boeren die woensdag opnieuw actie willen gaan voeren. We bidden dat er geen escalaties plaats zullen vinden en dat het zal leiden tot duurzame en leefbare oplossingen. We bidden ook voor eenheid in de beroepsgroep. Voor meer begrip voor elkaars standpunten en belangen. Tevens bidden we dat de focus vooral zal blijven liggen op een goede relatie met elkaar.

Tot slot
Je kan ook een petitie teken tegen het wetsvoorstel via CitizenGo:
https://www.citizengo.org/nl/lf/173398-zeg-nee-tegen-d66-wetsvoorstel-voltooid-leven

Deel dit bericht ook in je eigen netwerken, gemeente en met andere bidders.

Aanmelden voor deze gebedspunten kan via: https://bidvooronzeboeren.nl/#aanmelden

Gerelateerde berichten

Menu