Profetisch Woord – Feb 2020 – De sneeuw gaat smelten.

  1. Home
  2. Tienvoorjestad
  3. Profetisch Woord – Feb 2020 – De sneeuw gaat smelten.

Er gaat bewustwording en herleving/opwekking plaats vinden in en vanuit reformatorische gezindte.

De ‘sneeuw’ is aan het ontdooien en het gaat met toenemende snelheid. In de maand Mei al zullen we het waarnemen dat de sneeuw smelt en grond vruchtbaar wordt. Eind Maart was ik aan het bidden en tijdens een iam livestream bracht God me bij een woord wat ik augustus 2017 deelde op facebook (link onderaan). Een bericht waarin ik deelde hoe God me liet zien dat er dikke pakken sneeuw lagen in Nederland. Sneeuw als een beeld van het Woord van God wat nog niet tot bestemming is gekomen.

En nu tijdens het bidden, zag ik hoe de zon opkwam en de sneeuw langzaam maar zeker begon te smelten. Sneeuw veranderde in water en begon de grond te doorvochtigen en vruchtbaar te maken.

Wat ik geloof is dat God hiermee dit wil zeggen:
1. Er gaat een bewustwording en opwekking plaats vinden in reformatorische gezindte.
2. Hij wil zijn Woord dieper laten uitwerken in je leven dan je tot nu toe heb ervaren.
3. Het zaad gaat ontkiemen en de oogsttijd gaat komen.

Ik moest denken aan Jesaja 55 waar Gods Woorden worden vergelen met regen en met sneeuw. Sneeuw dat is opmerkelijk. Sneeuw is natuurlijk ook water net als regen, maar door de kou is het in een andere vorm gekomen. Het kenmerkende is dat sneeuw niet direct in de grond doordringt maar daar eerst een tijde blijft liggen om te smelten.

‘Want Mijn gedachten zijn niet uw gedachten, en uw wegen zijn niet Mijn wegen, spreekt de HEERE. Want zoals de hemel hoger is dan de aarde, zo zijn Mijn wegen hoger dan uw wegen en Mijn gedachten dan uw gedachten. Want zoals regen of sneeuw neerdaalt van de hemel en daarheen niet terugkeert, maar de aarde doorvochtigt en maakt dat zij voortbrengt en doet opkomen, zaad geeft aan de zaaier en brood aan de eter, zo zal Mijn woord zijn dat uit Mijn mond uitgaat: het zal niet vruchteloos tot Mij terugkeren, maar het zal doen wat Mij behaagt, en het zal voorspoedig zijn in hetgeen waartoe Ik het zend.’
‭‭Jesaja‬ ‭55:8-11‬

❤️🔥

Albert en Michelle

Het bericht uit 2017:
https://www.facebook.com/100002169746…

Ps: Liken en delen vinden we fijn voel je vrij.
Reacties en vragen kijken we altijd naar uit en zullen we zeker op reageren!

Gerelateerde berichten

Menu